.

     

+ automatizari statii combustibil

+ dublare pereti rezervoare

+ dezafectare rezervoare

+ proiectare technica

+ instalatii recuperare vapori

+ constructii, montaj statii

+ curatari rezervoare

+ reparatii, mentenanta 

Sisteme indicare nivel carburant in timp real

cu sonde magnetostrictive

  

 

- mini-cisterne transport combustibil avizat ADR

- statii de incinta pentru distributia de combustibil aviatie (JetA1, Avgas)

- pompe alimentare aeronave
Serviciile oferite in cadrul conceptului "Petro-Tehnik" acopera in mare parte activitatile de depozitare, transport si distributie a produselor lichide din industria petroliera si chimica. Proiectarea, livrarea, instalarea, punerea in functiune si intretinerea instalatiilor de management si distributie a fluidelor sint doar cateva dintre serviciile noastre. Calitatea lucarilor oferite este garantata de catre fabricanti cu renume international, de catre personalul tehnic instruit in acest domeniu si de certificatele care dovedesc conformitatea echipamentului cu standardele UE in vigoare.
Impreuna cu specialistii nostri ne-am propus ca in viitorul apropiat sigla societatii sa devina o garantie a calitatii.


Pentru colectivul societatii noastre "Eco-service" este mai mult decit o sigla, aceasta reprezinta o atitudine responsabila in domeniul nostru de activitate si fata de mediul care ne inconjoara. De aici, menirea societatii noastre este de a pune noile solutii tehnice in slujba naturii. CoroProt asigura pe langa serviciile de modernizare a instalatiilor, service,  mentenanta si testari periodice pe baza de contracte anuale sau "ad-hoc".
Afacerea cu noi inseamna mai mult decit livrarea unui oarecare echipament, beneficiarul va primi produsul cu un pachet de servicii care va contine co-operare incepind cu consultanta in alegerea solutiei potrivite, proiectare, punere in functiune, instruirea personalului, mentenanta etc..